Samen
verkopen
we je huis

House to sell en het coronavirus (covid-19)

Hoe gaat House to sell om met het coronavirus (COVID-19)? 

 

Wij willen allereerst onze enorme waardering uitspreken naar iedereen die ons land draaiende houdt; naar alle mensen in de vitale beroepen maar ook naar iedereen die thuis voor iemand zorgt, want wij zijn ervan overtuigd dat wij het samen moeten doen. Door klaar te staan voor elkaar en goed voor elkaar te zorgen komen we door deze bijzondere periode heen. 

 

Het welzijn van onze medewerkers en onze klanten, staat voorop. Wij volgen dan ook de richtlijnen van de overheid en het RIVM nauwkeurig op. Naast het naleven van een extra goede hygiëne en de richtlijnen van het RIVM hebben wij ons team opgesplitst. Wij zullen de komende tijd vanuit huis werkzaam zijn om het risico van besmetting zoveel mogelijk te spreiden. 

 

Voor jou betekent dit dat wij gewoon voor je klaar staan zoals je dit van ons gewend bent, met onze persoonlijke en deskundige werkwijze. 

 

Bezichtigingen 

Heb je een bezichtiging gepland staan of wil je een nieuwe bezichtiging aanvraag? Geen probleem! 

De bezichtigingen gaan door met inachtneming van onderstaande maatregelen voor jouw en onze veiligheid. (indien de verkoper dit ook nog wil toestaan.)
 

Wij passen verschillende maatregelen toe: 

  • Wij schudden geen handen.  
  • Wij houden 1.5 meter afstand.  
  • Kom met maximaal 2 personen naar de bezichtiging.  
  • Bij koorts (38+), verkoudheid, kortademigheid, keelpijn of hoesten verzoeken wij je om de bezichtiging te annuleren of te verzetten.  
  • Wij ontsmetten alle deurklinken voor en na de bezichtiging. 

 

Huis verkopen en het coronavirus 

We zien op dit moment een terugloop in het aantal aangevraagde bezichtigingen. We zien echter nog geen invloed op het aantal uitgebrachte biedingen, de hoogte ervan en het aantal verkochte woningen. Het lijkt er dus op dat alle serieuze gegadigden nog steeds willen kopen. 

 

Denk jij erover je woning te verkopen? Wij zijn je graag van dienst. Na een gratis en vrijblijvende waardebepaling kunnen we het volgende met je afspreken:   

  1. Alles opstarten en in verkoop zetten. We aan de slag voor een prachtige presentatie en maken het dossier compleet. Wanneer alles klaar is, kan de woning op funda geplaatst worden en start de verkoop. 
  1. Alles opstarten maar nog niet in verkoop zetten. Wij treffen alle voorbereidende werkzaamheden zoals de presentatie (fotograaf komt, verkooptekst wordt gemaakt) en het dossier wordt in orde gemaakt. De woning kan wanneer dit in orde is, ieder moment online gezet worden. We houden dan samen contact wanneer het juiste moment is dit te doen.