Samen
verkopen
we je huis

Huis kopen Den Bosch

Wij kennen Den Bosch op ons duimpje. Zuid, De Muntel, Rivierenbuurt, De Vliert, Maaspoort en niet te vergeten het Centrum; we weten hoe de woningmarkt in Den Bosch in elkaar zit. Ook in omliggende plaatsen zoals Schijndel, Rosmalen, Empel, Heeswijk en Vlijmen hebben we al heel wat koop- en verkoopervaring opgedaan. Wij zijn ook actief in de Bommelerwaard. Kijk maar eens naar onze opdrachten in bijvoorbeeld Velddriel. Met deze kennis helpen we je graag bij je zoektocht naar een nieuwe woning in deze regio.

Je droomhuis in Den Bosch

Huis kopen Den Bosch? We gaan graag samen met jou op zoek naar je droomhuis. Deze zoektocht begint met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen en verwachtingen en vertellen we jou hoe we daaraan kunnen voldoen. Daarbij geven we ook aan wat de kosten voor het traject worden, waardoor je direct weet waar je aan toe bent. We kunnen bijvoorbeeld met je meekijken naar de vraagprijs van de woning. Wanneer je de woningmarkt niet goed kent, is het lastig om te kunnen beoordelen wat de juiste vraagprijs is. Met onze kennis en expertise is dit een stuk makkelijker.

Woning aankopen of verkopen

Wil je verhuizen van het ene koophuis naar het andere? Dan kunnen we je in de regio Den Bosch zowel van dienst zijn bij de verkoop van de oude als de aankoop van een nieuwe woning. Hiervoor kunnen we diverse middelen inzetten die erop gericht zijn om jou op dit gebied zoveel mogelijk te ontzorgen. Voor al onze diensten geldt dat we maatwerk leveren, waarvoor we van tevoren een vaste prijs afspreken. En natuurlijk krijg je vooraf een aangepaste prijs als we zowel de aankoop als de verkoop voor je mogen verzorgen! Zo weet van tevoren precies wat je kunt verwachten. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor een eerste kennismaking. We zijn je graag van dienst!