Samen
verkopen
we je huis

Carola van der Krabben

Makelaar in Den Bosch en omstreken. 

Een mensen-mens, open en dienstverlenend. Zo wil ik mezelf beschrijven.
​Ik ben Carola van der Krabben, ondernemer, makelaar en drijvende kracht achter House to Sell.

Geboren in Ammerzoden en via Engelen naar ‘s-Hertogenbosch verhuisd, waar ik al jaren met veel plezier woon.
In mijn vrije tijd vind je me op de tennisbaan, in de yogaklas of genietend (op een van de terrassen) in de binnenstad van Den Bosch.

Elke dag sta ik met plezier op om onze klanten blij en tevreden te maken. Het mooie in mijn werk is, dat je twee partijen bij elkaar brengt, ze allebei begeleidt en meeneemt in een bijzonder traject. Goede adviezen geven, geruststelling brengen op spannende momenten en duidelijke communicatie zijn mijn recept voor steeds weer succesvolle verkopen. Ik ben er écht voor de verkoper van een huis en zodra er een koper is, mag ook deze rekenen op een eerlijke benadering en duidelijke communicatie. De koper is tenslotte de klant van mijn klant, het moet voor allebei een positieve ervaring zijn. Dit komt mijn klanten ten goede.  

Wil jij je huis verkopen en hecht je waarde aan een persoonlijke en doortastende aanpak, bel me om kennis te maken en natuurlijk ontvang je een gratis waardebepaling!

Kennismakingsgesprek

Een goede aankoopmakelaar zorgt ervoor dat je woonwensen duidelijk in kaart worden gebracht. Wij kunnen je alles vertellen over locaties en prijzen van huizen in regio Den Bosch. Het vinden van je droomhuis wordt met onze hulp een stuk makkelijker!

Strategie bepalen & Opstarten

We maken een verkoopplan wat essentieel is voor de verkoop van je woning. We doen een doelgroepanalyse en kijken samen naar de vraagprijs, staat en ligging van de woning.

Aan de hand van deze gegevens, kunnen we je adviseren hoe je je woning verkoopklaar maakt en het best presteert op internet.

Woning in de verkoop

Wij zorgen dat je een webpagina krijgt van je woning en vermeldingen op verschillende verkoopsites. Ook delen we je woning op onze social media kanalen.

Gedurende de verkoop kan de verkoopstrategie indien nodig aangepast worden om je woning onder aandacht te brengen bij kijkers.

Een koper!

Wanneer je een bod hebt ontvangen staan wij je bij tijdens de onderhandelingen met een lastige koper. Heb je juridische vragen? Dan kan je altijd bij ons terecht.

Is je woning verkocht? Geen zorgen. Wij zorgen voor een goed contract en zorgen dat alles vlekkeloos verloop totdat de handtekening bij de notaris is gezet.

Geboren in Ammerzoden en via Engelen naar ‘s-Hertogenbosch verhuisd, waar ik al jaren met veel plezier woon.

Waarom House To Sell makelaar Den Bosch?

Op zoek naar een ervaren makelaar in Den Bosch, die jou kan bijstaan bij het kopen of verkopen van een woning? Wij kennen de woningmarkt van Den Bosch en omgeving als geen ander. We helpen je graag.

  • Verkoop van je huis zonder te veel te betalen.
  • Bepaal zelf wat de makelaar doet en wat je zelf kan doen.
  • Verkoop aan de hand van een doordacht plan afgestemd op jouw woning
  • Een persoonlijke adviseur die jou en de woningmarkt uitstekend kent.
  • House to Sell zorgt voor persoonlijke adviezen aan de hand van een persoonlijke aanpak.

Wij werken met bouwstenen. Jij bepaalt welke diensten voor jou van belang zijn.

Daarom House To Sell!

  • Een vaste prijs voor de verkoop
  • Heldere onderlinge afspraken zodat je weet waar je aan toe bent
  • Verkopen met een plan en visie
  • Geen resultaat? Geen kosten

Aankoopmakelaar

Een goede aankoopmakelaar zorgt ervoor dat je woonwensen duidelijk in kaart worden gebracht. Wij kunnen je alles vertellen over locaties en prijzen van huizen in regio Den Bosch en omstreken. Het vinden van je droomhuis wordt met onze hulp een stuk makkelijker!

Verkoopmakelaar

Je wilt je huis uiteraard voor de beste prijs verkopen. Maar wat is die beste prijs? Wij hebben een goede kennis van de plaatselijke woning markt. Daarom helpen wij je graag met de verkoop van je woning in regio Den Bosch.

Huis Kopen

Wij kennen Den Bosch op ons duimpje. We weten dus hoe de woningmarkt in elkaar zit. Met deze kennis helpen we je graag bij je zoektocht naar een nieuwe woning in deze regio.

Huis verkopen

Snel je huis verkopen én voor de beste prijs? Sommige mensen vinden dat je best zelf een huis kan verkopen, maar het is toch een vak apart. Denk aan de juridische en financiële aspecten. Schakel een expert in zoals House to Sell en je weet zeker dat je goed zit.

Reviews op Funda

Wil je weten wat klanten over ons te zeggen hebben? Klik dan op de link en lees verder!

Zó verkoop je je huis succesvol!