Samen
verkopen
we je huis

Mitchell Wouters

Mijn naam is Mitchell Wouters, een bouwkundig ingenieur en makelaar die graag out-of-the-box denkt. Dit is ook terug te zien in mijn dagelijkse werkzaamheden. Vanaf 2020 ben ik actief als eigenaar van House to sell Dordrecht én als projectleider in de bouw.

Ik begeleid (toekomstige) bewoners in de woningmarkt.
Als makelaar én bouwkundige weet ik alles over woningen en denk ik graag met u mee in de verkoop en aankoop van uw huis.

Door middel van mijn persoonlijke enthousiasme, mijn positieve drive, wil ik u verder helpen met de ver- of aankoop van uw woning. Ik zal u steeds weer geruststellen door middel van mijn heldere en krachtige antwoorden in het traject van verkoop of aankoop.

Ik vertegenwoordig de regio Dordrecht en kijk ontzettend uit naar een prettige samenwerking.

Kennismakingsgesprek

Een goede aankoopmakelaar zorgt ervoor dat je woonwensen duidelijk in kaart worden gebracht. Wij kunnen je alles vertellen over locaties en prijzen van huizen in regio Dordrecht. Het vinden van je droomhuis wordt met onze hulp een stuk makkelijker!

Strategie bepalen & Opstarten

We maken een verkoopplan wat essentieel is voor de verkoop van je woning. We doen een doelgroepanalyse en kijken samen naar de vraagprijs, staat en ligging van de woning.

Aan de hand van deze gegevens, kunnen we je adviseren hoe je je woning verkoopklaar maakt en het best presteert op internet.

Woning in de verkoop

Wij zorgen dat je een webpagina krijgt van je woning en vermeldingen op verschillende verkoopsites. Ook delen we je woning op onze social media kanalen.

Gedurende de verkoop kan de verkoopstrategie indien nodig aangepast worden om je woning onder aandacht te brengen bij kijkers.

Een koper!

Wanneer je een bod hebt ontvangen staan wij je bij tijdens de onderhandelingen met een lastige koper. Heb je juridische vragen? Dan kan je altijd bij ons terecht.

Is je woning verkocht? Geen zorgen. Wij zorgen voor een goed contract en zorgen dat alles vlekkeloos verloop totdat de handtekening bij de notaris is gezet.

Als makelaar én bouwkundige weet ik alles over woningen en denk ik graag met u mee in de verkoop en aankoop van uw huis.

Waarom House To Sell?

Op zoek naar een ervaren makelaar in Dordrecht, die jou kan bijstaan bij het kopen of verkopen van een woning? Wij kennen de woningmarkt van Dordrecht en omgeving als geen ander. We helpen je graag.

  • Verkoop van je huis zonder te veel te betalen.
  • Bepaal zelf wat de makelaar doet en wat je zelf kan doen.
  • Verkoop aan de hand van een doordacht plan afgestemd op jouw woning
  • Een persoonlijke adviseur die jou en de woningmarkt uitstekend kent.
  • House to Sell zorgt voor persoonlijke adviezen aan de hand van een persoonlijke aanpak.

Wij werken met bouwstenen. Jij bepaalt welke diensten voor jou van belang zijn.

Daarom House To Sell!

  • Een vaste prijs voor de verkoop
  • Heldere onderlinge afspraken zodat je weet waar je aan toe bent
  • Verkopen met een plan en visie
  • Geen resultaat? Geen kosten

Aankoopmakelaar

Een goede aankoopmakelaar zorgt ervoor dat je woonwensen duidelijk in kaart worden gebracht. Wij kunnen je alles vertellen over locaties en prijzen van huizen in regio Dordrecht en omstreken. Het vinden van je droomhuis wordt met onze hulp een stuk makkelijker!

Verkoopmakelaar

Je wilt je huis uiteraard voor de beste prijs verkopen. Maar wat is die beste prijs? Wij hebben een goede kennis van de plaatselijke woning markt. Daarom helpen wij je graag met de verkoop van je woning in regio Dordrecht.


Huis Kopen

Wij kennen Dordrecht op ons duimpje. We weten dus hoe de woningmarkt in elkaar zit. Met deze kennis helpen we je graag bij je zoektocht naar een nieuwe woning in deze regio.

Huis verkopen

Snel je huis verkopen én voor de beste prijs? Sommige mensen vinden dat je best zelf een huis kan verkopen, maar het is toch een vak apart. Denk aan de juridische en financiële aspecten. Schakel een expert in zoals House to Sell en je weet zeker dat je goed zit.

Reviews op Funda

Wil je weten wat klanten over ons te zeggen hebben? Klik dan op de link en lees verder!

Zó verkoop je je huis succesvol!