Samen
verkopen
we je huis

Opening House to sell Tiel!

Nu ook een House to sell kantoor in de regio Tiel!

Per 1 juni staat Ramon Gijsen klaar voor iedereen die een huis wil verkopen of een nieuw thuis wil kopen.

Ramon is een mensen-mens en een echte salesman.

Mijn naam is Ramon Gijsen ik ben verkoper in hart en ziel. Tijdens mijn 25-jarige loopbaan in het bedrijfsleven heb ik veel ervaring opgedaan op verschillende gebieden. Klanttevredenheid, marketing en verkoop stonden centraal in mijn diverse functies. De huizen waar ik gewoond heb, heb ik opgeknapt met als hoogtepunt het huidige huis uit 1930 dat volledig verbouwd is.”
Vanaf mijn jonge kinderjaren woon ik in de Gemeente Tiel waardoor ik de omgeving goed ken. Eind 2017 heb ik besloten de makelaardij in te gaan en sinds mei 2018 is House to sell in Tiel een feit.

Natuurlijk zijn we apetrots en willen we de opening graag met jou vieren.

Daarom hebben we voor de eerste 10 verkopers van Ramon een mooie korting! Wil je alles daarover weten? Download de PDF via de website.