Samen
verkopen
we je huis

Schout van Hekerenstraat 34

Thanks for your professional service. Your open, transparent, and friendly approach has been highly appreciated.

We are certainly satisfied. Thank you!

Fam. Aksoy

Gouverneur Hultmanstraat 11 's-Hertogenbosch

Betrokken. Goed geïnformeerd en professioneel. Fijn om zaken mee te doen! Zal haar zeker aanraden als betrouwbare partner bij het kopen of verkopen van een huis. Een 10 op Funda!

Sabien

Marijnenlaan 62 Vlijmen

Het kontakt met de makelaar verliep erg goed. Er werd goed geluisterd wat resulteerde in een goed verhaal rond uitstekende foto’s. De communicatie rond het hele verkoop proces was uitstekend. De vraagprijs is door de makelaar erg goed ingeschat , wat heeft gezorgd voor een uitstekende verkoopprijs. Ik kan iedereen Housetosell, Carola, als makelaar aanbevelen. Uitstekende prijs/kwaliteit. Een 10 op Funda!

Johan Scholten

Zwartbroekweg 380 's-Hertogenbosch

Ik kan alleen maar schrijven wat goed ging. En dat was top.

Carola die ons begeleid heeft bij de verkoop van het huis is werkelijk een kanjer. Afgezien van het feit dat ze een heel prettig persoon is in omgang heeft ze ook werkelijk veel kennis van de woningmarkt. House to sell is werkelijk aan te bevelen ik spreek uit onze(mijn) ervaring  over Carola. Ben er superblij mee. Niets teveel en te allen tijden bereikbaar tijdens de verkoop.
Top Carola en hartstikke bedankt. Een 10 op Funda!

Gr Jean-Pierre van Nassau

Koekoekstraat 7, Hedel

Vanaf het 1e contact waarbij Carola verkoopmakelaar was van het huis wat we gekocht hebben tm de verkoop van ons eigen huis een zeer prettig gevoel gehad bij de professionele en verbindende begeleiding die we ervaren hebben. Top!

Ruben en Wendie

Julianastraat 50, Vlijmen

We hadden een vriendelijk, deskundig en flexibel contact, dat ons erg goed begeleid heeft bij de verkoop van onze woning. De diverse bezichtigingen heeft ze goed en professioneel begeleid. De bezoekers waren unaniem lovend over de deskundige rondleiding, waarbij ze altijd ruim de tijd gaf voor toelichting of vragen. We waren erg tevreden over de samenwerking met de makelaar en we zijn blij met de gerealiseerde verkoopopbrengst.

Dhr. en Mw. van der Velden

Graafseweg 197, 's-Hertogenbosch

Heel persoonlijk en accuraat. Er werd ruim voldoende contact gehouden en geïnformeerd.
Gewoon een heel goede begeleiding in dit verkoop proces.

Op Funda geven wij dit kantoor een 10!

Jan

Benedictijnenborch 20, Rosmalen

Carola is een hele fijne makelaar die je op een persoonlijke manier goed en deskundig begeleidt met de verkoop van je huis. Ze voelt precies aan wat je nodig hebt. Een huis verkopen of kopen doe je niet elke dag en daarom is het zo fijn dat Carola dit samen met ons heeft gedaan.

Ronald & Ellen

Park Gloriex 59 Vught

Carola heeft het fantastisch gedaan! Gedurende het gehele traject heeft ze ons op de hoogte gehouden, begeleid en alles tot in de puntjes geregeld. Beschrijvingen op Funda en de foto’s waren origineel en sprongen eruit t.o.v. de rest.

Het volgende huis wordt zeker aan/verkocht met haar hulp en expertise.

Derk Boer

Otto van der Leckstraat Hedel

Helemaal niets ging fout, wat een aangename partij om mee te werken! Inzet, betrokkenheid en ook aandacht nadat de verkoop was afgerond. Een voorbeeld voor velen!! Een dikke 10!
Rien van Houten

Doornikstraat 6, ’s-Hertogenbosch

Als je je huis wilt verkopen, dan raden wij House to Sell aan. We hadden eerst een andere makelaar met een grote naam. Helaas zeer slechte ervaring. Afspraken werden niet nagekomen en communicatie was onduidelijk. Daarna zijn we geswitcht naar House to Sell. Binnen 3 weken was alles op een professionele wijze rond: van te koop zetten tot getekende koopovereenkomst. Er komt veel bij kijken: de verkoopstrategie, de prijs, de bezichtigingen, de begeleiding van het traject. Dit is een topper!

De Ulekamp 46, Joure

We hadden een prettig, ontspannen contact met de makelaar. Makelaar was representatief en vriendelijk. We werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Vragen werden snel en voldoende beantwoord. Bij sleuteloverdracht bloemetje mee genomen voor de kopers: heel attent.

Johan van de Veldestraat 87

Heb een kei goede makelaar gehad. Ze was vriendelijk, goede communicatie, duidelijk en heeft zich echt gericht op mijn wensen. Super tevreden hoe het Is gegaan vanaf het eerste contact tot aan de verkoop van mijn huis.

Akeleistraat 29

Contact is super! Carola is echt heel betrokken bij koop en verkoop van het huis! Mooie brochure en snelle verkoop. Ook de aankoopbegeleiding was top; dankzij Carola een mooi nieuw thuis gevonden! Prijs-kwaliteit is absoluut goed. Geen “snelle” jongen die even makkelijk geld wil verdienen, wat ik bij andere makelaars wel heb ervaren. Dankjewel Carola!

Maasdijk 41, Hedel

Beoordeling: Uitstekend
Review: Na een prettige kennismaking, waarin Carola zeer goed heeft geluisterd en goed met ons afgestemd heeft, besloten we al snel met haar verder te gaan. In september stond ons huis op Funda, met een prachtige presentatie, waarna ons huis binnen 6 dagen verkocht is. De hele afhandeling en definitieve verkoop heeft ze met zorg en met oog voor ons, goed afgehandeld. We zijn dan ook zeer tevreden over de persoonlijke vorm, waardoor het proces van je huis verkopen voor ons met amper stress is verlopen. We waren zo tevreden dat we bij verkoop van huis moeder, weer voor Carola gekozen hebben.

Vijverweg 1003, Schijndel

Carola is een hele prettige makelaar om mee samen te werken. Rustig maar wel enthousiast, neemt ruim de tijd voor je, is goed bereikbaar voor vragen, geen gladde verkooppraatjes, maar aangenaam zakelijk. Je voelt je niet nummer zoveel uit haar caseload, maar je voelt je echt persoonlijk benaderd. Ze heeft duidelijke ideeën, maar geeft ook genoeg ruimte voor jouw inbreng.

Natasha

Van Beresteynstraat 81 Den Bosch

Contact verliep zeer soepel en open en eerlijke communicatie. Makelaar heeft veel aandacht voor zowel de verkoper als de koper. Duidelijk en begrijpbaar stappenplan gemaakt om de verkoop goed te laten verlopen. Ik had me geen betere makelaar kunnen wensen.

Leon Slendebroek

Maassingel 118

Superfijn geholpen, geïnformeerd, geadviseerd en begeleid door Carola van House to sell.
Een makelaar met de juiste expertise en een dosis enthousiasme. Ze nam er goed de tijd voor en mijn huis was binnen mum van tijd verkocht.
Top! Dankjewel Carola en collega’s van House to Sell!

Maike 

Maarten Trompstraat 25

Super snelle en fijne verkoop. Carola is erg duidelijk en alles wordt super verzorgd. Kon me geen betere makelaar wensen ! Bedankt voor alle goede zorgen.

Simone en William

Balledonk 26

Goede adviezen over verkoopklaar maken Mooie fotos en video Vrije keuze in wat je zelf doet is erg prettig Hen bijvoorbeeld zelf kopers rondleiden positief ervaren Je kent je eigen huis toch het best!

Gerrit van Schijndel


Wellseindsestraat 2 a

Het bestaat dus toch ; een makelaar die je begrijpt, zakelijk is en beschikt over een groot netwerk om je huis snel en tegen een zeer goede prijs te verkopen. Voorafgaand drie makelaars gesproken en House to Sell (Carola) heeft de hoogste vraagprijs neergelegd en ook binnen 3 weken gerealiseerd ! Ik beveel House to Sell aan !

M. Snijders

Maassingel 190

Werken met Carola is een verademing. Ze luistert, vraagt door, denkt mee, draagt goede ideeën aan en zorgt voor een super persoonlijke benadering waarbij ze je volop ontzorgt. Ik ging op vakantie, in die tijd regelde zij alles van A tot Z, en bij terugkomst besprak ze – realistisch – de biedingen. Ik heb me geen moment zorgen gemaakt over het proces. Carola regelt het wel.

Anouk de Bresser

Admiraliteitslaan 438

Uit het aanbod van verschillende makelaars hebben we Carola van der Krabben gekozen, om voor ons de verkoop van het huis van mijn overleden zuster te regelen. Zij viel op door haar openheid, vriendelijkheid en deskundigheid. In deze voor ons droevige periode heeft ze ons volledig ontzorgd en in een duidelijk proces het huis voor een goede prijs verkocht. Heel goed communicatief en duidelijk , met oog voor hoofd- en bijzaken. Een prettige vrouw om zaken mee te doen.

Andre en Puck Rotte

Singelstraat 4 Tiel

Ramon is een hele vriendelijke en vakbekwame makelaar.
Het contact was prettig en direct.
Hij weet zeker waar hij over praat.
De voorbereidingen voor verkoop en afhandeling van de verkoop verliepen erg vlot.
Echt een aanrader!

Marjolein

Wuyvenhaerd 73 Den Bosch

Makelaar Carola v.d. Krabben is zeer betrokken bij haar klanten: ze zet zich enorm in om goede resultaten te bereiken. Zeer persoonlijk contact en (bijna) altijd te bereiken. Ze kent de markt heel goed en door haar toedoen hebben we een prima resultaat bij de verkoop behaald. Zij is heel vriendelijk, maar ook zeer deskundig, ook naar ‘de andere partij’.

Dhr. PH. Brinkhoff

F.J. Ebbenstraat 85 Tiel

Perfect! Wij hebben ons huis via Ramon verkocht. We hadden een prettige intake waarin hij o.a. de verkoopstrategie uitlegde. Samen maakten we het huis foto-klaar. Hij werkt met een goede fotograaf. Alles is snel en goed geregeld.

Patrick Ipskamp

Burg. Meslaan 95a Tiel

Persoonlijk en fijn contact gehad met Ramon. Daar waar nodig was het zakelijk. Hij en zijn collega’s gaven mij een vertrouwd gevoel en hebben me geheel ontzorgd. 
Mijn huis was in december 2018 snel en goed verkocht. 
Heel fijn. toppers!

Cees Coenhein Tiel

Tijmhof 33 Schijndel

Het is super goed en snel verlopen de koop en alles er om heen.
We zijn netjes begeleid en geadviseerd.

Carola nogmaals dank voor je geweldig service!

Marcel Kerkhofs

Uranus 6 Schijndel

Zeer betrokken, enthousiast, liefde voor het vak. Heel redelijk courtage, goedkoper dan andere en op no-cure no-pay basis.

Rob Santegoeds

De Steenen Kamer Schijndel

Wij hebben onlangs het huis verkocht van mijn overleden broer. Carola was zeer begripvol.
Ze is vriendelijk en betrouwbaar, maar ook doortastend en deskundig.
Ik heb de communicatie als zeer prettig ervaren. Je wordt ook gehoord.
Ze geeft zeer goede adviezen aan zowel de verkopers als aan de kopers.
Iedereen voelt zich meteen op zijn/haar gemak.
Als er nieuwe ontwikkelingen waren of er was een bezichtiging geweest, dan werd dat meteen teruggekoppeld.
Ik vind het ook een pre dat er een full-service pakket is voor een vaste prijs.
Je weet meteen waar je aan toe bent.
Ik vond het een zeer prettige samenwerking en kan iedereen House to Sell aanraden.
Dank je wel Carola!
Riky

Wolfskamerweg Vught

Eerlijk, snel in reactie, realistisch, goed adviserend, helder, Een vaste prijs.

Marcel

Pater Veldmanlaan Ammerzoden

Carola van der Krabben van House to sell is zo super enthousiast en doortastend, dat potentiele kopers geen weerstand kunnen bieden aan jouw huis. Althans… zo is het mij vergaan. Binnen 2 weken was mijn huis verkocht. Zoek je een makelaar? Kies voor House to sell!

T. van Beers

Van Voorst tot Voorststraat Vught

Op een novemberdag in 2018 besloot ik mijn appartement in Vught te verkopen en Carola als makelaar in te schakelen. Wat een verademing. Alles tot in de puntjes geregeld en mijn appartement was binnen 24 uur verkocht!! Carola grote dank voor alles!!

Groeten, Romke

Maassingel 218 's-Hertogenbosch

Super service, snelle communicatie en prettig in de omgang.

Daan Haasbroek

Stoofstraat 's-Hertogenbosch

Carola is ontzettend behulpzaam en zeer enthousiast. Ik woon zelf in Ierland en ze heeft zoveel voor mij geregeld voor en tijdens de verkoop van mijn appartement. Ze hield me continu op de hoogte en kon haar altijd bereiken. Een betere makelaar bestaat er niet!

Jodi Nijmeijer

Van Oost-Frieslandstraat Schijndel

Hallo, Bij deze mijn review over de verkoop van onze woning: Onze woning is succesvol verkocht via House to sell. De communicatie onderling was erg prettig en fijn. Carola koppelde na elke bezichtiging direct terug wat kijkers van ons huis vonden. Dat vonden we erg fijn want het is toch steeds spannend, en zo waren wij meteen op de hoogte. Wij raden House to sell zeker aan!

Monique

Tijmhof Schijndel

House to sell is een echte aanrader!

Wij vonden dat ze super-service verlenen en we hadden een hele fijne communicatie. Ons huis was echt supersnel tegen een goede prijs verkocht, dit kwam door de slimme aanpak. Er was veel aandacht voor de presentatie van het huis. Alles werd gestyled en de foto’s waren erg mooi.
Wij waren blij dat we ons huis konden verkopen zoals het bij ons paste. We werden gehoord en Carola pakte het perfect op. Top gedaan!
Groet, Nancy Dubbeld

Lidwinastraat Schijndel

Ik ben erg tevreden over de samenwerking tijdens de verkoop van ons huis. Het hele traject van A tot Z hebben wij als zeer prettig ervaren.

Robin Franken

Koper van een van onze huizen

Geweldige begeleiding bij het kopen van een woning als je als verkopende makelaar zó omgaat met de kopende partij, verdient dat een groot compliment!

Arie Kooijman, Ammerzoden

Kopers van een van onze huizen

Wij hebben een huis gekocht dat via House to sell te koop stond.Carola heeft ons vanaf de bezichtiging tot  uiteindelijk de aankoop goed geholpen en super fijn te woord gestaan. Carola is eerlijk, zegt waar het om draait en geeft goede adviezen! Carola haalt voor elke partij het beste eruit, niet alleen voor de verkopers, maar ook zeker voor ons. Wij konden altijd terecht met vragen en kregen altijd snel antwoord.

Helemaal fijn!!

Dank je wel Carola! Nu alleen nog wachten op de sleutel van ons droomhuis!!!

Lisa Rutten, Schijndel

Achtste Buitenpepers Den Bosch

Persoonlijk en professioneel! Omdat het de eerste keer was dat we een huis verkochten, was het toch wel extra spannend voor ons. Maar Carola heeft ons van het begin tot het eind super geholpen en geadviseerd. We konden altijd terecht bij haar met vragen e.d. niks was te veel.

Een pluspunt is zeker dat je meteen weet wat de prijs van House to sell is, geen ingewikkelde percentages. Als je binnenkort je huis wilt verkopen, dan is House to sell zeker een aanrader!

Carola bedankt dat je deze spannende ervaring voor ons ze fijn en zonder zorgen hebt laten verlopen!

William en Francien van Linder

Verkoop appartement Maassingel Den Bosch

Mijn appartement was binnen 24 uur verkocht tegen de vraagprijs. En die was € 15000,- hoger dan een andere makelaar had geadviseerd! Er is efficient gewerkt, heel persoonlijk en verkocht met een doordacht plan. Uitstekende service. Ik ben heel gelukkig met de verkoop en beveel House to sell iedereen aan.

Leon

Pastoor Wassenbergstraat Velddriel

Ik raad House to sell echt aan voor iedereen die van plan is zijn huis te verkopen! Wij hebben binnen 24 uur verkocht met behulp van House to sell. Zij verzorgden keurig al ons papierwerk en we hadden ook regelmatig vragen, deze werden professioneel beantwoord. Het heeft ons met zo’n snelle verkoop een hoop geld bespaard, omdat we deeldiensten konden afnemen. Dat kan niet bij elke standaard makelaar en je betaalt vele malen meer. Ik denk dat het bij House to sell persoonlijker is omdat Carola je huis echt met passie verkoopt en goed meedenkt!

Chantal