Samen
verkopen
we je huis

Achtste Buitenpepers Den Bosch

Persoonlijk en professioneel! Omdat het de eerste keer was dat we een huis verkochten, was het toch wel extra spannend voor ons. Maar Carola heeft ons van het begin tot het eind super geholpen en geadviseerd. We konden altijd terecht bij haar met vragen e.d. niks was te veel.

Een pluspunt is zeker dat je meteen weet wat de prijs van House to sell is, geen ingewikkelde percentages. Als je binnenkort je huis wilt verkopen, dan is House to sell zeker een aanrader!

Carola bedankt dat je deze spannende ervaring voor ons ze fijn en zonder zorgen hebt laten verlopen!

William en Francien van Linder

Tijmhof Schijndel

House to sell is een echte aanrader!

Wij vonden dat ze super-service verlenen en we hadden een hele fijne communicatie. Ons huis was echt supersnel tegen een goede prijs verkocht, dit kwam door de slimme aanpak. Er was veel aandacht voor de presentatie van het huis. Alles werd gestyled en de foto’s waren erg mooi.
Wij waren blij dat we ons huis konden verkopen zoals het bij ons paste. We werden gehoord en Carola pakte het perfect op. Top gedaan!
Groet, Nancy Dubbeld

Koper van een van onze huizen

Geweldige begeleiding bij het kopen van een woning als je als verkopende makelaar zó omgaat met de kopende partij, verdient dat een groot compliment!

Arie Kooijman, Ammerzoden

Kopers van een van onze huizen

Wij hebben een huis gekocht dat via House to sell te koop stond.Carola heeft ons vanaf de bezichtiging tot  uiteindelijk de aankoop goed geholpen en super fijn te woord gestaan. Carola is eerlijk, zegt waar het om draait en geeft goede adviezen! Carola haalt voor elke partij het beste eruit, niet alleen voor de verkopers, maar ook zeker voor ons. Wij konden altijd terecht met vragen en kregen altijd snel antwoord.

Helemaal fijn!!

Dank je wel Carola! Nu alleen nog wachten op de sleutel van ons droomhuis!!!

Lisa Rutten, Schijndel

Lidwinastraat Schijndel

Ik ben erg tevreden over de samenwerking tijdens de verkoop van ons huis. Het hele traject van A tot Z hebben wij als zeer prettig ervaren.

Robin Franken

Verkoop appartement Maassingel Den Bosch

Mijn appartement was binnen 24 uur verkocht tegen de vraagprijs. En die was € 15000,- hoger dan een andere makelaar had geadviseerd! Er is efficient gewerkt, heel persoonlijk en verkocht met een doordacht plan. Uitstekende service. Ik ben heel gelukkig met de verkoop en beveel House to sell iedereen aan.

Leon

Pastoor Wassenbergstraat Velddriel

Ik raad House to sell echt aan voor iedereen die van plan is zijn huis te verkopen! Wij hebben binnen 24 uur verkocht met behulp van House to sell. Zij verzorgden keurig al ons papierwerk en we hadden ook regelmatig vragen, deze werden professioneel beantwoord. Het heeft ons met zo’n snelle verkoop een hoop geld bespaard, omdat we deeldiensten konden afnemen. Dat kan niet bij elke standaard makelaar en je betaalt vele malen meer. Ik denk dat het bij House to sell persoonlijker is omdat Carola je huis echt met passie verkoopt en goed meedenkt!

Chantal

 

Pater Veldmanlaan Ammerzoden

Carola van der Krabben van House to sell is zo super enthousiast en doortastend, dat potentiele kopers geen weerstand kunnen bieden aan jouw huis. Althans… zo is het mij vergaan. Binnen 2 weken was mijn huis verkocht. Zoek je een makelaar? Kies voor House to sell!

T. van Beers