Samen
verkopen
we je huis

Admiraliteitslaan 438

Uit het aanbod van verschillende makelaars hebben we Carola van der Krabben gekozen, om voor ons de verkoop van het huis van mijn overleden zuster te regelen. Zij viel op door haar openheid, vriendelijkheid en deskundigheid. In deze voor ons droevige periode heeft ze ons volledig ontzorgd en in een duidelijk proces het huis voor een goede prijs verkocht. Heel goed communicatief en duidelijk , met oog voor hoofd- en bijzaken. Een prettige vrouw om zaken mee te doen.

Andre en Puck Rotte

Singelstraat 4 Tiel

Ramon is een hele vriendelijke en vakbekwame makelaar.
Het contact was prettig en direct.
Hij weet zeker waar hij over praat.
De voorbereidingen voor verkoop en afhandeling van de verkoop verliepen erg vlot.
Echt een aanrader!

Marjolein

Wuyvenhaerd 73 Den Bosch

Makelaar Carola v.d. Krabben is zeer betrokken bij haar klanten: ze zet zich enorm in om goede resultaten te bereiken. Zeer persoonlijk contact en (bijna) altijd te bereiken. Ze kent de markt heel goed en door haar toedoen hebben we een prima resultaat bij de verkoop behaald. Zij is heel vriendelijk, maar ook zeer deskundig, ook naar ‘de andere partij’.

Dhr. PH. Brinkhoff

F.J. Ebbenstraat 85 Tiel

Perfect! Wij hebben ons huis via Ramon verkocht. We hadden een prettige intake waarin hij o.a. de verkoopstrategie uitlegde. Samen maakten we het huis foto-klaar. Hij werkt met een goede fotograaf. Alles is snel en goed geregeld.

Patrick Ipskamp

Burg. Meslaan 95a Tiel

Persoonlijk en fijn contact gehad met Ramon. Daar waar nodig was het zakelijk. Hij en zijn collega’s gaven mij een vertrouwd gevoel en hebben me geheel ontzorgd. 
Mijn huis was in december 2018 snel en goed verkocht. 
Heel fijn. toppers!

Cees Coenhein Tiel

Tijmhof 33 Schijndel

Het is super goed en snel verlopen de koop en alles er om heen.
We zijn netjes begeleid en geadviseerd.

Carola nogmaals dank voor je geweldig service!

Marcel Kerkhofs

Uranus 6 Schijndel

Zeer betrokken, enthousiast, liefde voor het vak. Heel redelijk courtage, goedkoper dan andere en op no-cure no-pay basis.

Rob Santegoeds

De Steenen Kamer Schijndel

Wij hebben onlangs het huis verkocht van mijn overleden broer. Carola was zeer begripvol.
Ze is vriendelijk en betrouwbaar, maar ook doortastend en deskundig.
Ik heb de communicatie als zeer prettig ervaren. Je wordt ook gehoord.
Ze geeft zeer goede adviezen aan zowel de verkopers als aan de kopers.
Iedereen voelt zich meteen op zijn/haar gemak.
Als er nieuwe ontwikkelingen waren of er was een bezichtiging geweest, dan werd dat meteen teruggekoppeld.
Ik vind het ook een pre dat er een full-service pakket is voor een vaste prijs.
Je weet meteen waar je aan toe bent.
Ik vond het een zeer prettige samenwerking en kan iedereen House to Sell aanraden.
Dank je wel Carola!
Riky

Wolfskamerweg Vught

Eerlijk, snel in reactie, realistisch, goed adviserend, helder, Een vaste prijs.

Marcel

Pater Veldmanlaan Ammerzoden

Carola van der Krabben van House to sell is zo super enthousiast en doortastend, dat potentiele kopers geen weerstand kunnen bieden aan jouw huis. Althans… zo is het mij vergaan. Binnen 2 weken was mijn huis verkocht. Zoek je een makelaar? Kies voor House to sell!

T. van Beers

Van Voorst tot Voorststraat Vught

Op een novemberdag in 2018 besloot ik mijn appartement in Vught te verkopen en Carola als makelaar in te schakelen. Wat een verademing. Alles tot in de puntjes geregeld en mijn appartement was binnen 24 uur verkocht!! Carola grote dank voor alles!!

Groeten, Romke

Maassingel 218 's-Hertogenbosch

Super service, snelle communicatie en prettig in de omgang.

Daan Haasbroek

Stoofstraat 's-Hertogenbosch

Carola is ontzettend behulpzaam en zeer enthousiast. Ik woon zelf in Ierland en ze heeft zoveel voor mij geregeld voor en tijdens de verkoop van mijn appartement. Ze hield me continu op de hoogte en kon haar altijd bereiken. Een betere makelaar bestaat er niet!

Jodi Nijmeijer

Van Oost-Frieslandstraat Schijndel

Hallo, Bij deze mijn review over de verkoop van onze woning: Onze woning is succesvol verkocht via House to sell. De communicatie onderling was erg prettig en fijn. Carola koppelde na elke bezichtiging direct terug wat kijkers van ons huis vonden. Dat vonden we erg fijn want het is toch steeds spannend, en zo waren wij meteen op de hoogte. Wij raden House to sell zeker aan!

Monique

Tijmhof Schijndel

House to sell is een echte aanrader!

Wij vonden dat ze super-service verlenen en we hadden een hele fijne communicatie. Ons huis was echt supersnel tegen een goede prijs verkocht, dit kwam door de slimme aanpak. Er was veel aandacht voor de presentatie van het huis. Alles werd gestyled en de foto’s waren erg mooi.
Wij waren blij dat we ons huis konden verkopen zoals het bij ons paste. We werden gehoord en Carola pakte het perfect op. Top gedaan!
Groet, Nancy Dubbeld

Lidwinastraat Schijndel

Ik ben erg tevreden over de samenwerking tijdens de verkoop van ons huis. Het hele traject van A tot Z hebben wij als zeer prettig ervaren.

Robin Franken

Koper van een van onze huizen

Geweldige begeleiding bij het kopen van een woning als je als verkopende makelaar zó omgaat met de kopende partij, verdient dat een groot compliment!

Arie Kooijman, Ammerzoden

Kopers van een van onze huizen

Wij hebben een huis gekocht dat via House to sell te koop stond.Carola heeft ons vanaf de bezichtiging tot  uiteindelijk de aankoop goed geholpen en super fijn te woord gestaan. Carola is eerlijk, zegt waar het om draait en geeft goede adviezen! Carola haalt voor elke partij het beste eruit, niet alleen voor de verkopers, maar ook zeker voor ons. Wij konden altijd terecht met vragen en kregen altijd snel antwoord.

Helemaal fijn!!

Dank je wel Carola! Nu alleen nog wachten op de sleutel van ons droomhuis!!!

Lisa Rutten, Schijndel

Achtste Buitenpepers Den Bosch

Persoonlijk en professioneel! Omdat het de eerste keer was dat we een huis verkochten, was het toch wel extra spannend voor ons. Maar Carola heeft ons van het begin tot het eind super geholpen en geadviseerd. We konden altijd terecht bij haar met vragen e.d. niks was te veel.

Een pluspunt is zeker dat je meteen weet wat de prijs van House to sell is, geen ingewikkelde percentages. Als je binnenkort je huis wilt verkopen, dan is House to sell zeker een aanrader!

Carola bedankt dat je deze spannende ervaring voor ons ze fijn en zonder zorgen hebt laten verlopen!

William en Francien van Linder

Verkoop appartement Maassingel Den Bosch

Mijn appartement was binnen 24 uur verkocht tegen de vraagprijs. En die was € 15000,- hoger dan een andere makelaar had geadviseerd! Er is efficient gewerkt, heel persoonlijk en verkocht met een doordacht plan. Uitstekende service. Ik ben heel gelukkig met de verkoop en beveel House to sell iedereen aan.

Leon

Pastoor Wassenbergstraat Velddriel

Ik raad House to sell echt aan voor iedereen die van plan is zijn huis te verkopen! Wij hebben binnen 24 uur verkocht met behulp van House to sell. Zij verzorgden keurig al ons papierwerk en we hadden ook regelmatig vragen, deze werden professioneel beantwoord. Het heeft ons met zo’n snelle verkoop een hoop geld bespaard, omdat we deeldiensten konden afnemen. Dat kan niet bij elke standaard makelaar en je betaalt vele malen meer. Ik denk dat het bij House to sell persoonlijker is omdat Carola je huis echt met passie verkoopt en goed meedenkt!

Chantal