Samen
verkopen
we je huis

Stageplaats beschikbaar voor minimaal 30 weken.

Er is een leuke stageplaats beschikbaar!

Hoi, ik ben Soufyan en ik loop stage bij House to sell. House to sell is een makelaarskantoor in nieuwe stijl met meerdere vestigingen. Omdat mijn stageperiode bijna voorbij is zijn wij opzoek naar een nieuwe stagiair. Wij zoeken een vlotte, pro-actieve student die van aanpakken weet.

Wat voor taken kan je verwachten?
Sociale media artikelen maken, mail, klantregistratiesysteem op orde houden, digitale brochures maken, teksten schrijven, agenda’s van de makelaars vullen, maken van offertes en opdrachtbevestigingen. Om maar wat te noemen.

Wat voor bijzonders kan je terugverwachten?
Een jonge en dynamische organisatie in nieuwe stijl, flexibele agenda, een leuk en gezellig team, een zelfstandige stage met eigen verantwoording, ruimte om jezelf te ontwikkelen en een (kleine) stagevergoeding. Maar het leukst van alles, je mag mee naar bezichtigingen, naar de overdracht bij een notaris, helpen bij verkoopstyling en de fotoshoot. Je telt echt mee in het team!

Hoe ervaar ik het hier?
Het is voor mij een hele leerzame en leuke stage, de dagen vliegen voorbij op kantoor. Mijn stagebegeleidster Carola weet altijd het beste uit het hele team en mij te halen. Samen met haar heb ik veel geleerd over marketingtechnische aspecten en heb ik mijn communicatieve vaardigheden sterk weten te verbeteren. De processen van aankoop tot verkoop van een woning heb ik geleerd, ook in verschillende situaties van normale verkoop tot verkoop uit erfenis. Doordat je veel meekrijgt over de woningen krijg je automatisch veel mee over de staat/bouw van de woning en dat is ook erg interessant om te weten. In mijn stageperiode heb ik gezien hoe de bouw in de loop der jaren in veranderd en van Carola meegekregen waarom het veranderd is.

Dus…

Ben jij veelzijdig, creatief, goed in taal, kun je zelfstandig werken en ben je lekker spontaan? Dan ben je van harte welkom! Stuur je cv en motivatiebrief naar Carola@housetosell.nl en wie weet ben jij wel de gelukkige die in dit leuke team aan de slag mag gaan!