Samen
verkopen
we je huis

Stap 1: Kennismaken

Aangenaam…

Voordat je met ons in zee gaat, wil je natuurlijk weten wie jou gaat ondersteunen.
Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek ontdek je wat je allemaal tegenkomt bij de verkoop van je huis. Samen met jouw House to sell makelaar bespreek je jouw wensen en zal de makelaar een kosteloze waardebepaling doen.

Stap 2: Het verkoopplan

Je verkoopplan is je fundering.

Laten we bij het begin beginnen.

Zodra je je huis wilt gaan verkopen, is het belangrijk een aantal zaken te weten. ​Bijvoorbeeld wat heb je nodig, wat wordt de vraagprijs en aan wie ga je je huis verkopen. ​Daarna is het goed om te bepalen hoe je je huis gaat aanbieden. Waar vind je de juiste groep kopers en hoe zorg je ervoor dat zij geïnteresseerd raken in jouw huis. ​Met je House to sell makelaar bespreek je de verkoopstrategie. Doelgericht verkopen, je geld goed inzetten, in de juiste middelen voor een snel resultaat. ​​Hiermee voorkom je dat je te duur uit zult zijn om je huis te verkopen of dat je huis heel lang te koop staat.

Wil je alles weten over succesvol je huis verkopen?

Stap 3: De presentatie van je huis

In het verkoopplan heb je met je makelaar besproken wat je nog aan de huis wilt doen voordat het in de verkoop komt en wanneer je dat klaar hebt. Misschien wil je nog wat klussen, verven of repareren voor een optimaal resultaat. Soms is het alleen een kwestie van opruimen. 
Op een afgesproken datum komen we de foto’s maken en meten we je huis helemaal in. Vooraf zal de makelaar je huis nog even helemaal nalopen en het ‘fotoklaar’ maken.

TIP: Download ons E-book ‘Zo verkoop je je huis succesvol’, dit staat boordevol tips die je helpen bij het klaar maken van je huis,

Zodra alle media artikelen op ons kantoor binnen zijn, maken wij de meest optimale presentatie voor jouw huis!

Stap 4: Woning in de verkoop

Staat je woning eenmaal te koop, dan zal je House to sell makelaar contact met je houden over de voortgang. 

De makelaar doet alle bezichtigingen en neemt hiervoor ruim de tijd.

Gedurende deze periode zal steeds gekeken worden of er iets moet gebeuren en zal de makelaar je adviseren over mogelijkheden voor de verkoop.

Denk bijvoorbeeld aan een openhuis organiseren, flyeren in de buurt of het plaatsen van een Facebook advertentie.

Stap 5: Een koper!

Zodra er een bod op je huis wordt gedaan is dat erg spannend. Je makelaar zal je begeleiden in dit traject en voor jou de onderhandelingen met de bieder doen.

De makelaar heeft geen emoties bij de verkoop en kan jou helpen in het maken van een goede beslissing.

Zodra je een goede koopprijs hebt geaccepteerd, zorgen we er op kantoor voor dat je een goede koopovereenkomst krijgt. De makelaar neemt zowel jou als je koper stap voor stap mee in dit laatste stuk van de verkoop, tot en met het tekenen bij de notaris.

Zelfs nadat je naar de notaris bent geweest voor de eigendomsoverdracht, kun je een beroep doen op je makelaar als er nog vragen blijken te zijn.