Samen
verkopen
we je huis

Verkoopmakelaar Den Bosch

Wil je je huis verkopen in Den Bosch? Wanneer je je huis te koop zet, is het fijn als je dat voor de beste prijs kunt verkopen. Maar wat is die beste prijs? Om dat te kunnen inschatten is een goede kennis van de plaatselijke woningmarkt van groot belang. Wij hebben deze kennis in huis en helpen je graag bij de verkoop van je woning!

Huis verkopen Den Bosch

Bij de verkoop van een woning komt veel kijken. Vaak zijn het zaken waarbij je van tevoren niet bij hebt stil gestaan, waardoor het best kan tegen vallen. Wij ontzorgen je daarin graag, door de nodige werkzaamheden van je over te nemen. Tijdens een kennismakingsgesprek vertellen we graag wat we kunnen betekenen bij de verkoop van jouw woning. Dan zetten we ook alle taken op een rijtje en kun je zelf beoordelen welke daarvan je zelf wilt doen en welke je aan ons wilt overlaten. We plannen voldoende tijd in voor dit gesprek, want wat ons betreft is een goed begin het halve werk. Wanneer er een duidelijk beeld is van je verwachtingen, kunnen we er alles aan doen om deze waar te maken. Zo kunnen we niet alleen zorgen dat je woning zo aantrekkelijk mogelijk op de foto komt, maar ook dat deze foto op de juiste plekken wordt getoond. Zo bereiken we binnen de kortste keren een flinke groep potentiĆ«le geĆÆnteresseerden. Wie weet zit daar de nieuwe bewoner van jouw huis wel tussen!

Ondersteuning voor en na verkoop

Is er iemand die je huis wil kopen? Dan is het uiteraard belangrijk dat je het meeste uit de onderhandelingen haalt. Het is prettig om je huis te kunnen verkopen, maar nog fijner als je daar de juiste prijs voor krijgt. Wij kunnen je ondersteunen bij deze onderhandelingen, waarbij we onze jarenlange ervaring op dit gebied goed in kunnen zetten. Dit is niet het enige waarin we je kunnen ondersteunen en ontzorgen. Ook op het gebied van marketing kunnen we veel voor je betekenen. We zetten je huis op de juiste websites en gebruiken social media om nog meer mensen te kunnen bereiken. Ook met technische en juridische vragen over de verkoop van je woning helpen we je graag verder. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem nu contact met ons op, dan plannen we een kennismakingsgesprek in. Dit gesprek is uiteraard kosteloos en vrijblijvend. We horen graag van je!