Samen
verkopen
we je huis

Aangenaam…

Eerst kennismaken

Voordat je met ons in zee gaat, wil je natuurlijk weten wie jou gaat ondersteunen.
Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek ontdek je wat je allemaal tegenkomt bij de verkoop van je huis. Samen met jouw House to sell makelaar bespreek je het hele verkooptraject en gaande weg het gesprek zul je ontdekken wat jij zelf wilt doen en waarbij je hulp kunt gebruiken. Lees hieronder alvast wat wij zoal voor je kunnen doen. 

100% ONTZORGD

Waarom moeilijk doen?

Laat je ontzorgen en relax!

Is het lastig om naast je werk nog energie over te houden voor de verkoop van je huis? Zijn alle taken die op je af komen allemaal wat te veel? Vind je het spannend je huis te verkopen en wil je graag deskundig advies? Of kijk je graag vooruit en besteed je liever aandacht aan de verhuizing en je nieuwe woning?

Kies dan voor 100% ONTZORGD.

Het is onze uitdaging om jou te ontzorgen bij de verkoop van je huis. Samen met jou bespreken we een verkoopstrategie, daarna zullen wij alles voor je regelen.

Wij zorgen voor een perfecte presentatie, zorgen voor de plaatsing op internet, we zetten de sociale media in werking, doen de bezichtigingen en zorgen voor alle papierwerk.

We nemen je graag alles uit handen, zodat jij kunt doen wat goed voor jou is. Wij staan voor je klaar van de eerste stap tot de afspraak bij de notaris.

Klinkt dit als muziek in je oren?

Vraag meteen een kennismakingsgesprek aan, zodat we je er meer over kunnen vertellen.

Wil je alles weten over succesvol je huis verkopen?

Verkoopplan

Je verkoopplan is je fundering.

Laten we bij het begin beginnen.

Zodra je je huis wilt gaan verkopen, is het belangrijk een aantal zaken te weten. ​Bijvoorbeeld wat heb je nodig, wat wordt de vraagprijs en aan wie ga je je huis verkopen. ​Daarna is het goed om te bepalen hoe je je huis gaat aanbieden. Waar vind je de juiste groep kopers en hoe zorg je ervoor dat zij geïnteresseerd raken in jouw huis. ​In een verkoopplan staan al deze zaken. ​Met het maken van een verkoopplan wordt je verkoopstrategie bepaald. Doelgericht verkopen, je geld goed inzetten, in de juiste middelen voor een snel resultaat. ​​Hiermee voorkom je dat je te duur uit zult zijn om je huis te verkopen of dat je huis heel lang te koop staat.

Papierwerk en zo

Niet moeilijk doen als het makkelijk kan! 

Wij zijn je secretaresse.

Je huis verkoop je niet dagelijks, daarom is het niet vreemd dat je onzeker bent als het gaat om alle papieren die je nodig hebt bij de verkoop.

Wij helpen je graag, daarom hebben we een handige checklist voor documenten voor je gemaakt en hoe je aan deze documenten komt. Hiermee mis je niets meer bij de verkoop van je huis.
Je ontvangt van ons ook een koopovereenkomst en de daarbij behorende uitleg en een lijst voor roerende zaken.

Heb je speciale juridische vragen, stel ze. Als wij het zelf niet weten, kunnen we het eenvoudig voorleggen aan een van onze zakelijke partners. 

 

 

Verkoopstyling

Verleiden is een kunst

Etaleer je woning, verleid de koper

Verkoopstyling is het optimaal presenteren van je woning, met als doel de woning sneller te verkopen tegen de best haalbare prijs.

Je woning is ongetwijfeld mooi ingericht. Geheel naar eigen smaak en inzicht. Niets mis mee. Totdat de woning te koop gezet wordt. De woning wordt dan een marketing object, dat behoeft een andere kijk op de woning. Het verkoopt nu eenmaal beter als het goed “geëtaleerd” is. Dat etaleren (lees: styleren) is een vak op zich en dat is precies wat wij doen.

Met een frisse en objectieve blik bekijken wij de woning, gezien door de ogen van een potentiële koper. De stylist van House to sell verstaat de kunst om de positieve punten van de woning te benadrukken en deze goed in beeld te brengen. Wij zien in elke woning de uitdaging deze zo te presenteren dat iedere kijker zichzelf in de woning zou kunnen plaatsen. ​

Het resultaat: de verkoopkansen van je woning nemen beduidend toe!

Woningfotografie

Wat een plaatje!

Je woning in beeld.

Je woning verkoop te tegenwoordig met name via internet.
​Iedereen die een woning zoekt, start met Huislijn, JAAP, Marktplaats, Funda en andere sites om hun droomhuis te vinden.

​Wist je dat een kijker op internet in de eerste 5 seconden beslist of hij/zij de woning interessant vindt. Deze interesse wordt puur door de foto’s opgewekt. Het is daarom van groot belang om veel aandacht te besteden aan goede foto’s.

​Niet alleen technisch goede foto’s, maar zorg er voor dat niet je interieur maar je woning goed te zien is op de foto’s.
Lees de tips over het maken van goede foto’s in ons e-book.

Duidelijk dus, voor de verkoop van je woning heb je de mooiste foto’s nodig om op te vallen tussen de vele andere te koop staande woningen. ​Als je het niet zelf kunt, House to sell kan deze foto’s voor je verzorgen.

​Wij zorgen voor een heldere blik op je huis.

Verkoopteksten

De kracht van woorden

Vertel de koper hoe geweldig je huis is.

Naast de prachtige foto’s kun je bij het verkopen van je huis niet zonder tekstuele uitleg over je woning.
​Leid de koper met woorden rond in de buurt en in je huis. Vertel je verhaal, laat de lezer als het ware voelen hoe het is om in jouw huis te wonen, zodat de aandacht van de mogelijke koper versterkt wordt. 
​Jouw ervaring en enthousiasme zijn belangrijk om de koper te overtuigen van het feit dat jouw huis een droomhuis is.

Is teksten schrijven niet je sterke kant? Laat het door ons verzorgen!

Plattegronden & Visuals

Plattegronden

Zo steekt het in elkaar

Plattegronden zijn van grote meerwaarde.Naast het verkoopplan, de styling van je woning en de foto’s, wil je misschien graag plattegronden van je huis op internet. ​Een goed idee, dit maakt voor de kijker meteen duidelijk hoe je huis in elkaar zit. Kijkers zien graag plattegronden.

Is jouw interieur niet de smaak van de opvolgers voor je huis? Wij maken graag een impressie van hoe het kan worden. Op deze manier helpen we kijkers door jouw interieur heen te kijken en hoef jij je woning niet helemaal te stylen voor de verkoop.

​Het kan ook zijn dat je een zeer authentieke woning hebt, die eerlijk gezegd wat opgeknapt moet worden. ​Carola van House to sell is binnenhuisarchitect en kijkt graag met je mee naar de mogelijkheden voor een nieuwe indeling. Deze plannen kunnen vervolgens vertaald worden in een visuele presentatie.

​House to sell werkt plattegronden in 2D en 3D voor je uit.

​Weet je de afmetingen niet? Dan komen we deze voor je meten. Geen probleem.

Internet & Sociale media

Vermenigvuldig door te delen

Zo helpt sociale media bij de verkoop

House to sell zet je woning voor je op de bekendste verkoopsites op internet. Daarnaast krijg je een eigen webpagina die je kunt gebruiken voor je sociale media. Door heel eenvoudig de link en een mooie foto te delen bereik je vele huizenkijkers.

Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, You Tube en Pinterest allemaal digitale platforms waar je je huis te koop kunt zetten.
En, het helpt!

​Wist je dat in de meeste gevallen een woning wordt verkocht aan iemand uit de buurt of aan “vrienden-van-vrienden”.
​Ideaal om je toekomstige koper daarom via je eigen netwerk te bereiken.

Wij helpen je graag op weg!