Samen
verkopen
we je huis

Ons team

​​

Makelaar Tiel & de Betuwe

Ramon Gijsen

Ik ben Ramon Gijsen, verkoper in hart en ziel.
Tijdens mijn 25-jarige loopbaan in het bedrijfsleven heb ik veel ervaring opgedaan op verschillende gebieden.
Klanttevredenheid, marketing en verkoop stonden centraal in mijn diverse functies.
De huizen waar ik gewoond heb, heb ik opgeknapt met als hoogtepunt het huidige huis uit 1930 dat volledig verbouwd is.
Vanaf mijn jonge kinderjaren woon ik in de Gemeente Tiel waardoor ik de omgeving goed ken. 

Waarmee kan ik je helpen in Tiel en omgeving?

Makelaar Den Bosch en omstreken

Carola van der Krabben

Een mensen-mens, open en dienstverlenend. Zo wil ik mezelf beschrijven.
​Ik ben Carola van der Krabben, ondernemer, makelaar en drijvende kracht achter House to Sell.

Geboren in Ammerzoden en via Engelen naar ‘s-Hertogenbosch verhuisd, waar ik al jaren met veel plezier woon.
In mijn vrije tijd vind je me op de tennisbaan, in de yogaklas of genietend (op een van de terrassen) in de binnenstad van Den Bosch.

Elke dag sta ik met plezier op om onze klanten blij en tevreden te maken. Het mooie in mijn werk is, dat je twee partijen bij elkaar brengt, ze allebei begeleidt en meeneemt in een bijzonder traject. Goede adviezen geven, geruststelling brengen op spannende momenten en duidelijke communicatie zijn mijn recept voor steeds weer succesvolle verkopen. Ik ben er écht voor de verkoper van een huis en zodra er een koper is, mag ook deze rekenen op een eerlijke benadering en duidelijke communicatie. De koper is tenslotte de klant van mijn klant, het moet voor allebei een positieve ervaring zijn. Dit komt mijn klanten ten goede.

Makelaar Joure & de Friese meren

Franciska Bouma

Ik ben Franciska Bouma, ik heb net mijn studie afgerond en ben mijn eigen House to sell kantoor gestart.

Ik ben er klaar voor om de geweldige uitdaging in de makelaardij aan te gaan.

Ik ben een frisse, gedreven en enthousiaste jonge dame met brede interesse en een gezonde ambitie. Als echte regelaar zie ik overal een uitdaging in. “Kan ik niet” komt niet in mijn woordenboek voor. “Daar ga ik voor”, dat is mijn motto!

Ik ben een echte Friese en woon in Joure. Hierdoor ken ik de mensen en de omgeving erg goed.

Ik zie er naar uit om eens kennis te maken met jou en samen jouw huis succesvol te verkopen!

Jessie de Bruijn

Jessie is onze spontane en behulpzame backoffice medewerkster.
Zij zorgt ervoor dat alles vlot verloopt.
Jessie beantwoordt je vragen en helpt je graag op weg.
Ze plant afspraken voor de makelaars en is een echte duizendpoot.

Soufyan Benhaddi

Als stagiair begonnen bij House to sell, weet Soufyan inmiddels alle ins en outs van het bedrijf. Als steun en toeverlaat staat hij ons bij op kantoor en verleent hand en span diensten in de buitendienst.