Samen
verkopen
we je huis

Makelaar Den Bosch en omstreken

Carola van der Krabben

Een mensen-mens, open en dienstverlenend. Zo wil ik mezelf beschrijven.
​Ik ben Carola van der Krabben, ondernemer, makelaar en drijvende kracht achter House to Sell.

Geboren in Ammerzoden en via Engelen naar ‘s-Hertogenbosch verhuisd, waar ik al jaren met veel plezier woon.
In mijn vrije tijd vind je me op de tennisbaan, in de yogaklas of genietend (op een van de terrassen) in de binnenstad van Den Bosch.

Elke dag sta ik met plezier op om onze klanten blij en tevreden te maken. Het mooie in mijn werk is, dat je twee partijen bij elkaar brengt, ze allebei begeleidt en meeneemt in een bijzonder traject. Goede adviezen geven, geruststelling brengen op spannende momenten en duidelijke communicatie zijn mijn recept voor steeds weer succesvolle verkopen. Ik ben er écht voor de verkoper van een huis en zodra er een koper is, mag ook deze rekenen op een eerlijke benadering en duidelijke communicatie. De koper is tenslotte de klant van mijn klant, het moet voor allebei een positieve ervaring zijn. Dit komt mijn klanten ten goede.

Makelaar Rosmalen -Empel- Maaspoort

Soufyan Benhaddi

Mijn naam is Soufyan Benhaddi, geboren en getogen in het mooie
’s-Hertogenbosch.

Ik ben een echte doorzetter met flinke dosis inlevingsvermogen en commercieel inzicht.
Mijn passie voor de woningmarkt vloeit voort uit mijn jongere jaren toen ik zag hoe mijn opa zelf zijn huis liet bouwen. Prachtig vond ik dat! Door de jaren heen heb ik gevolgd wat er in Empel, Rosmalen en de Maaspoort werd gebouwd en gerenoveerd. Mijn passie voor huizen én mensen heeft mij doen besluiten makelaar te worden en de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Fontys hogeschool in Eindhoven te volgen.

Sinds vier jaren werk ik bij House to sell en ga elke dag met veel plezier naar mijn werk.
Elke verkoop is weer anders. Om de verkoper(s) goed te kunnen begrijpen en het gewenste resultaat te kunnen behalen is maatwerk, inlevingsvermogen en commercieel inzicht van cruciaal belang. Hier sta ik voor: maatwerk voor iedere klant met een persoonlijke en moderne aanpak.

Makelaar Drechtsteden en omstreken

Mitchell Wouters

Mijn naam is Mitchell Wouters, een bouwkundig ingenieur en makelaar die graag out-of-the-box denkt. Dit is ook terug te zien in mijn dagelijkse werkzaamheden. Vanaf 2020 ben ik actief als eigenaar van House to sell Drechtsteden én als projectleider in de bouw.

Ik begeleid (toekomstige) bewoners in de woningmarkt.
Als makelaar én bouwkundige weet ik alles over woningen en denk ik graag met u mee in de verkoop en aankoop van uw huis.

Door middel van mijn persoonlijke enthousiasme, mijn positieve drive, wil ik u verder helpen met de ver- of aankoop van uw woning. Ik zal u steeds weer geruststellen door middel van mijn heldere en krachtige antwoorden in het traject van verkoop of aankoop.

Ik vertegenwoordig de regio Drechtsteden en kijk ontzettend uit naar een prettige samenwerking.

Makelaar Helmond en omstreken

Frank Brummans

Mijn naam is Frank Brummans geboren en getogen Helmonder en sinds juni 2020 ben ik franchisenemer bij House to sell.

Belangrijk voor mij is persoonlijke aandacht, voldoende tijd nemen, helder, betaalbaar, eerlijk en transparant advies. Met een frisse blik op de plaatselijke woningmarkt zoeken wij samen naar de kansen die bepalend zijn voor de verkoop of aankoop van uw woning, maar ook als u op zoek bent naar een huurhuis of als u uw woning wilt verhuren sta ik voor u klaar.

Ik werk niet met vaste kantooruren, hierdoor kan ik u ook in de avonduren of in het weekend van dienst zijn.