Samen
verkopen
we je huis

Makelaar Rosmalen -Empel- Maaspoort

Soufyan Benhaddi

Mijn naam is Soufyan Benhaddi, geboren en getogen in het mooie
’s-Hertogenbosch.

Ik ben een echte doorzetter met flinke dosis inlevingsvermogen en commercieel inzicht.
Mijn passie voor de woningmarkt vloeit voort uit mijn jongere jaren toen ik zag hoe mijn opa zelf zijn huis liet bouwen. Prachtig vond ik dat! Door de jaren heen heb ik gevolgd wat er in Empel, Rosmalen en de Maaspoort werd gebouwd en gerenoveerd. Mijn passie voor huizen én mensen heeft mij doen besluiten makelaar te worden en de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Fontys hogeschool in Eindhoven te volgen.

Sinds twee jaren werk ik bij House to sell en ga elke dag met veel plezier naar mijn werk.
Elke verkoop is weer anders. Om de verkoper(s) goed te kunnen begrijpen en het gewenste resultaat te kunnen behalen is maatwerk, inlevingsvermogen en commercieel inzicht van cruciaal belang. Hier sta ik voor: maatwerk voor iedere klant met een persoonlijke en moderne aanpak.

Makelaar Den Bosch en omstreken

Carola van der Krabben

Een mensen-mens, open en dienstverlenend. Zo wil ik mezelf beschrijven.
​Ik ben Carola van der Krabben, ondernemer, makelaar en drijvende kracht achter House to Sell.

Geboren in Ammerzoden en via Engelen naar ‘s-Hertogenbosch verhuisd, waar ik al jaren met veel plezier woon.
In mijn vrije tijd vind je me op de tennisbaan, in de yogaklas of genietend (op een van de terrassen) in de binnenstad van Den Bosch.

Elke dag sta ik met plezier op om onze klanten blij en tevreden te maken. Het mooie in mijn werk is, dat je twee partijen bij elkaar brengt, ze allebei begeleidt en meeneemt in een bijzonder traject. Goede adviezen geven, geruststelling brengen op spannende momenten en duidelijke communicatie zijn mijn recept voor steeds weer succesvolle verkopen. Ik ben er écht voor de verkoper van een huis en zodra er een koper is, mag ook deze rekenen op een eerlijke benadering en duidelijke communicatie. De koper is tenslotte de klant van mijn klant, het moet voor allebei een positieve ervaring zijn. Dit komt mijn klanten ten goede.

Makelaar Joure & de Friese meren

Franciska Bouma

Ik ben Franciska Bouma, ik heb net mijn studie afgerond en ben mijn eigen House to sell kantoor gestart.

Ik ben er klaar voor om de geweldige uitdaging in de makelaardij aan te gaan.

Ik ben een frisse, gedreven en enthousiaste jonge dame met brede interesse en een gezonde ambitie. Als echte regelaar zie ik overal een uitdaging in. “Kan ik niet” komt niet in mijn woordenboek voor. “Daar ga ik voor”, dat is mijn motto!

Ik ben een echte Friese en woon in Joure. Hierdoor ken ik de mensen en de omgeving erg goed.

Ik zie er naar uit om eens kennis te maken met jou en samen jouw huis succesvol te verkopen!

Makelaar Haaglanden en omstreken

Salima Moesai – Badal

Hallo, ik ben Salima Moesai-Badal.

Jarenlang heb ik in Den Haag bij een gerenommeerd makelaarskantoor gewerkt.
Met alle opgedane kennis en ervaring ben ik mijn eigen House To Sell kantoor gestart in de dynamische makelaarswereld.

Wat het werk voor mij zo leuk maakt, is het klantcontact met verkopers en (potentiele) kopers. Het adviseren bij belangrijke beslissingen, als de koop of verkoop van je huis, geeft mij een goed gevoel. Ik heb geen emoties bij de verkoop of aankoop van een huis en kan je daardoor nuchter en daadkrachtig adviseren, zodat jij de goede keuzes maakt. Samen vieren we het succes na je aankoop of verkoop.

Ik begeleid je graag bij de koop en verkoop van onroerend goed.

Ben je opzoek naar een huurhuis of wil je je huis verhuren? Ook dan sta ik voor je klaar.

Een blije en tevreden klant, dat maakt mij een gelukkig mens.

Makelaar Drechtsteden en omstreken

Mitchell Wouters

Mijn naam is Mitchell Wouters, een bouwkundig ingenieur en makelaar die graag out-of-the-box denkt. Dit is ook terug te zien in mijn dagelijkse werkzaamheden. Vanaf 2020 ben ik actief als eigenaar van House to sell Drechtsteden én als projectleider in de bouw.

Ik begeleid (toekomstige) bewoners in de woningmarkt.
Als makelaar én bouwkundige weet ik alles over woningen en denk ik graag met u mee in de verkoop en aankoop van uw huis.

Door middel van mijn persoonlijke enthousiasme, mijn positieve drive, wil ik u verder helpen met de ver- of aankoop van uw woning. Ik zal u steeds weer geruststellen door middel van mijn heldere en krachtige antwoorden in het traject van verkoop of aankoop.

Ik vertegenwoordig de regio Drechtsteden en kijk ontzettend uit naar een prettige samenwerking.

Makelaar Helmond en omstreken

Frank Brummans

Mijn naam is Frank Brummans geboren en getogen Helmonder en sinds juni 2020 ben ik franchisenemer bij House to sell.

Belangrijk voor mij is persoonlijke aandacht, voldoende tijd nemen, helder, betaalbaar, eerlijk en transparant advies. Met een frisse blik op de plaatselijke woningmarkt zoeken wij samen naar de kansen die bepalend zijn voor de verkoop of aankoop van uw woning, maar ook als u op zoek bent naar een huurhuis of als u uw woning wilt verhuren sta ik voor u klaar.

Ik werk niet met vaste kantooruren, hierdoor kan ik u ook in de avonduren of in het weekend van dienst zijn.