€ 275.000,-
Graafseweg 197

Bekijk alle foto's 38

×

Typisch jaren-30!

WEGENS GROTE BELANGSTELLING IS HET NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING AAN TE VRAGEN.

Deze leuke en gezellige bovenwoning, nabij de Bossche binnenstad en het Hendrikpark, is een plaatje voor de liefhebber van een jaren-30 woning.

SFEER EN MOOIE ELEMENTEN
Zodra je deze woning binnenkomt ben je waarschijnlijk meteen verliefd! De en-suitedeuren, het grote raam aan de voorkant, het glas-in-lood, de openslaande deuren naar het balkon, de details van de trap. Alles is even sfeervol.

ALLES BINNEN HANDBEREIK
Ook de locatie is perfect; aan de Graafseweg, vlakbij winkels, de binnenstad en het Hendrikpark. Zie jij je na het werk al joggen rond de IJzerenvrouw of snel nog even een boodschap halen op het Van Roosmalenplein? Op zaterdag lekker fietsend naar de markt voor verse groenten en bloemen… Heerlijk toch?

EN WAT EEN RUIMTE!
Het drie verdiepingen tellende huis zal je niet alleen positief verrassen door de mooie elementen, maar ook vanwege de ruimte in het huis. Het telt maar liefst zeven kamers (!), en dan kun je ook op zolder nog een kamer maken. Thuiswerken? Geen probleem!

De woning is in originele staat, dus alle geliefde jaren-30 elementen zijn nog aanwezig en wordt verwarmd met gaskachels. Ja, zo was dat vroeger…
Onder hetzelfde dak zijn ook de woningen aan de Graafseweg 193 en 195, samen één woonblok met een kleine Vve om de uitstraling van de woning te behouden en gezamenlijk het onderhoud te regelen.

Parkeren kan gratis voor de deur en in de omliggende straatjes.

Gaat jouw hart sneller kloppen bij het zien van deze woning?
Bel House to sell meteen voor een afspraak zodat je binnenkort een kijkje kunt nemen!  073- 6898251  of mail naar info@housetosell.nl . Op 11 februari is er een eerste kijkdag, reserveer je plek!

Maak nu een afspraak en kom kijken!

Foto's en media

1 / 38